Baaven-17-januari-2009015-3.JPG

skyllelogo-2.gif

Hem Produkter Återförsäljare På isen Kontakt / Om oss Butiksservice International

Sea to Summit liggunderlag

Glöm det där med tjockleken!

Här är det antal lager och antal celler som gäller

Sea to Summits liggunderlag finns i tre huvudmodeller, alla med olika design vad gäller antalet Air Sprung Cells™ och uppbyggnaden i en-lagers eller två-lagers madrass - eller en hybrid däremellan.

Ultra-Light-Series-foer-hemsida.jpg

Ultra Light series - Single layer design

Sea to Summits Ultra Light Range har en enlagers-konstruktion med medelhög celltäthet (antal Air Sprung Cells™) där fokus är på lätt vikt och liten packvolym, utan att för den skull kompromissa med liggkomfort. Se bild nedan!

logos_CLgraphic.png

Comfort Light series - Hybrid layer design

Sea to Summits Comfort Light Range är en hybrid med en två-lagers konstruktion vid överkroppen för maximal komfort och isolering där det behövs som mest, och en enlagers konstruktion vid huvudet och benen. Se bild nedan!

logos_CPinslogo.png

Comfort Plus - Dual Single layer design

Tvålagers-konstruktionen består av två fristående lager med hög celltäthet (antal Air Sprung Cells™), vilket gör att kroppssvikten fördelas över ett större antal celler. De två lagren är lagda omlott för extra stöd, komfort och isolering. Se bild nedan!

Vår Comfort Plus Range ger dig marknadens mest effektiva system för att finjustera fasthet och komfort för ditt liggunderlag. De två lagren har separata multi-funktionsventiler, så att du, om du t.ex. ligger på ett ojämnt underlag, kan blåsa upp det undre lagret riktigt hårt för att jämna ut ojämnheterna, och sedan finjustera det övre lagret till den mjukhet och komfort du önskar.

Tvålagerskonstruktionen ger dig också extra luftreserver. Skulle du få punktering på det ena lagret, så kan du ändå klara dig igenom natten på det kvarvarande, intakta, lagret.

Mer om Sea to Summits liggunderlag: Modeller och varianter, Tillbehör

Sleeping-mat-cutaway-diagram-UL-on-black-2.jpg  

Sleeping-mat-cutaway-diagram-CL-on-black-3.jpgSleeping-mat-cutaway-diagram-CP-on-black-2.jpg

                

 

STS_AM__SleepingMatRange_3957_2362px.jpg

  

  

               Besök Sea to Summit på Facebook  facebook_logo_000-200x200-(3)-2.png    och YouTube! youtube.png

   

              

©Skridskobolaget Devex AB | +46 8 605 3015|  skridskobolaget@devex.se