Baaven-17-januari-2009015.JPG

skyllelogo-2.gif

Hem Produkter Återförsäljare På isen Kontakt / Om oss Butiksservice International

 

Isdubbar

Ha alltid dubbar på när du ger dig ut på isen! Högt upphissade under hakan är de en av flera säkerhetsdetaljer som som du bör ha med dig för att åka tryggt på isen.

 

Läs mer om säkerhet här»

 

 

Möjadubben – för din personliga säkerhet

Skyllermarks Möjadubb har greppvänliga handtag och spetsar som är utformad så att dubben tränger in på bästa sätt i isen. Med Möjadubben följer en visselpipa med clips så att du kan fästa den t ex på jackans krage. Ha dubbarna högt upphissade under hakan så att de är lätta att komma åt och inte slår i ansiktet om du ramlar på isen.

 

Hansadubben

Lätta och smidiga med en smal, härdad stålspets som fäster även i hård is. Det neddragna handtaget gör att händerna hamnar närmare isen. När dubbarna sedan vinklas får handlederna betydligt mer kraft. Det behövs om du ska orka dra upp dig ur en vak. Visselpipa medföljer.

Hansa ®= enligt licens

«Tillbaka
Nyheter Långfärdsskridskor Issäkerhet, Tillbehör Damasker Vattentät förvaring Bagar och förvaring Sovsäckar Liggunderlag Kuddar Rese-/Sovsäckslakan Myggnät Handdukar och hygien Köksutrustning Utetillbehör Bra till kajak Traction kanotförvaring Travelling Light reseprylar

              Besök Skyllermarks på Facebook!  facebook_logo_000-200x200-(3)-2.png   

©Skridskobolaget Devex AB | +46 8 605 3015|  skridskobolaget@devex.se