Baaven-17-januari-2009015.JPG

skyllelogo-2.gif

Hem Produkter Återförsäljare På isen Kontakt / Om oss Butiksservice International

 

Brynen för dina långfärdsskridskor

Snabb och säker med vässade skär

Grunden för en lyckad skridskotur är rätt åkteknik. När väl skridskoskären sitter i ryggmärgen kan du hjälpa dig själv på traven genom att alltid ha välslipade skridskor. Vassa skenor biter bäst och ger dig extra kraft på långturen.

 

Brynställ och bryne – behåll skärpan hela säsongen

Någon gång varje säsong bör du lämna in skridskorna för professionell slipning och inställning av lämplig åkkurva. Sedan gäller det att behålla skärpan. Bäst är att bryna skridskorna efter varje åktur. Skruva fast dem som på bilden och dra med bestämda tag fram och tillbaka tills skenan är så vass att den kan skära i en nagel du försiktigt för utmed skenkanten.

 

 

 

Diamantbryne – lättviktare som ger perfekt skärpa

Skyllermarks diamantbryne är lätt och smidigt. Med en grov och en fin sida är det enkelt att få till extra fin skärpa utan att behöva ta i alltför mycket. Diamantbrynet är 170 mm och väger endast 46 gram.

Som tillbehör har vi ett brynställ, till diamantbrynet, så litet och lätt att det kan följa med på turen. Vikt ca 60 gram.

 

 

Hur slipar man med diamantbrynet?»

«Tillbaka

 

Nyheter Långfärdsskridskor Issäkerhet, Tillbehör Damasker Vattentät förvaring Bagar och förvaring Sovsäckar Liggunderlag Kuddar Rese-/Sovsäckslakan Myggnät Handdukar och hygien Köksutrustning Utetillbehör Bra till kajak Traction kanotförvaring Travelling Light reseprylar

              Besök Skyllermarks på Facebook!  facebook_logo_000-200x200-(3)-2.png   

©Skridskobolaget Devex AB | +46 8 605 3015|  skridskobolaget@devex.se